Kakkuvelhottaren tarina

Kakkuvelhottaren tuotteet luo kotileipomon rauhassa leipuri-kondiiittori Inna Aaltonen, joka rakastaa sekä asiakaspalvelua että haasteita.
Velhoilu uusien makujen ja tekniikoiden parissa tulee suurella sydämellä, kun lapsesta asti on ruoka ja sen luomat aistikokemukset vienyt mukanaan.
Minua on kutsuttu leikkisästi pullainsinööriksi, tuotekehittelyneroksi ja voileipäkakkumestariksi. Kaikissa on totuuden siemen. Olen elintarviketekniikan insinööri, joka viettää puolet ajastaan tuotekehityspäissään. Moni voileipäkkujen vannoutunut vastustaja on joutunut kääntämään takkinsa maistettuaan tuotteitani.
Nautin yllätysten ja uusien kokemusten tarjoamisesta asiakkaille. Innostunut ja ihastunut asiakas on päivän kohokohtia!
Varsinkin erikoisruokavalioiden lisääntyminen on tuonut mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia projekteja eteeni. Miltä kuulostaa esimerkiksi maidoton ja gluteiiniton matcha-kakku? Siitäkin syntyi jotain täysin uutta, jota ylistettiin maasta taivaisiin!
Itselleni tärkeitä arvoja ovat lähiruoka ja suomalaisen ruuantuotannon tukeminen. Hyvistä raaka-aineista saa uskomatonta ruokaa!
Yrittäjyyden kelkkaan Kakkuvelhottarena hyppäsin syyskuussa 2021. Mitä ikinä keksitkään, ota yhteyttä. Toteutetaan toiveherkkusi!
Värikäs puolukka-valkosuklaa-kakku karnevaalitunnelmissa
Mustikka-valkosuklaa-pipari-kakku ristiäisiin
Mustikka-macarons
Vegaaninen camembert-punajuuri-piiras
Maidoton kinuskikarpalokakku
Valkosuklaavadelmakakku
Täyteläinen suklaavadelmakakku pullollaan laadukasta belgialaista suklaata
Yksisarviskakku
Porkkanakakku valkoisella pupulla syntymäpäiväjuhliin
Tutustu Kakkuvelhottaren tuotteisin...