Kakkuvelhottaren tarina

Kakkuvelhottaren tuotteet luo kotileipomon rauhassa leipuri-kondiiittori Inna Aaltonen, joka rakastaa sekä asiakaspalvelua että haasteita.
Velhoilu uusien makujen ja tekniikoiden parissa tulee suurella sydämellä, kun lapsesta asti on ruoka ja sen luomat aistikokemukset vienyt mukanaan.
Minua on kutsuttu leikkisästi pullainsinööriksi, tuotekehittelyneroksi ja voileipäkakkumestariksi. Kaikissa on totuuden siemen. Olen elintarviketekniikan insinööri, joka viettää puolet ajastaan tuotekehityspäissään. Moni voileipäkkujen vannoutunut vastustaja on joutunut kääntämään takkinsa maistettuaan tuotteitani.
Nautin yllätysten ja uusien kokemusten tarjoamisesta asiakkaille. Innostunut ja ihastunut asiakas on päivän kohokohtia!
Varsinkin erikoisruokavalioiden lisääntyminen on tuonut mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia projekteja eteeni. Miltä kuulostaa esimerkiksi maidoton ja gluteiiniton matcha-kakku? Siitäkin syntyi jotain täysin uutta, jota ylistettiin maasta taivaisiin!
Itselleni tärkeitä arvoja ovat lähiruoka ja suomalaisen ruuantuotannon tukeminen. Hyvistä raaka-aineista saa uskomatonta ruokaa!
Yrittäjyyden kelkkaan Kakkuvelhottarena hyppäsin syyskuussa 2021. Mitä ikinä keksitkään, ota yhteyttä. Toteutetaan toiveherkkusi!

Asiakkailta saamiani arvosteluja

Google-arvostelut: 5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐
Superhyvää kakku ja niin kaunis. Inna on taitava ja luova kondiittori. Suosittelen hänen maukkaita kakkuja kaikille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Anastassia Ali-Keski
Hyvää palvelua, toiveet täyttyivät ja sain juuri sen, mitä tilasin: Kaunis kakku, jonka aidot maut maistuivat kaikille, isoille ja pienille juhlijoille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Liisa Salonen
Meidän 3v. pojan synttäreille tehtiin Ryhmä Hau kakku. Kakku oli niin kivan näköinen ja niin hyvän makuinen. Vahva suositus!
⭐⭐⭐⭐⭐
Erika Lehmussaari
Tilasin pääsiäisen kahvipöytään pähkinäisen sitruunamarenkikakun. Vieraat ylistivät ja minä myös, annettiin arvosana 10+👍Kiitos Inna♥️
⭐⭐⭐⭐⭐
Eeva Heurlin
Todella herkullista, asiakkaan toiveet ja vieraiden allergiat huomioitu, lämmin,täsmällinen ja ystävällinen ammattilainen.
⭐⭐⭐⭐⭐
Anni Nikki
Aivan ihana kakku ja upea leipuri! Kakku oli kaunis ja maistuva. Parasta oli tietysti, että 5 -vuotias sai toivomansa ninjago kakun!
⭐⭐⭐⭐⭐
Inkeri A