Huippusuosittu suklaamoussekakku

Kakkuvelhottarelta tilauksesta herkullinen ja laatua pullollaan oleva 8 henkilön suklaamoussekakku appelsiinikompotilla (L, GY) hintaan 64€.
Moussessa on belgialaista tummaa suklaata. Lisäksi sesongin tuoreista appelsiineista raikas kompotti suklaakakkupohjan kanssa. Koristukset eivät ole paketista nostettuja vaan kotileipomossa käsintehtyjä! Kysy tätä herkkua myös maidottomana.
Kaikki Kakkuvelhottaren kakut ja muut tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista käsityönä Sauvossa. Millaisen kakun, makean herkun tai suolaisen suupalan juuri sinä haluaisit? Kakkuvelhottarelta löytyy vaihtoehdot pienempään tai suurempaan herkutteluhetkeen. Leivokset, isommat kakut ja suolaiset antimet kannattaa tilata ajoissa.

Tutustu myös Kakkuvelhottaren muihin tuotteisiin

Asiakkailta saamiani arvosteluja

Google-arvostelut: 5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐
Superhyvää kakku ja niin kaunis. Inna on taitava ja luova kondiittori. Suosittelen hänen maukkaita kakkuja kaikille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Anastassia Ali-Keski
Hyvää palvelua, toiveet täyttyivät ja sain juuri sen, mitä tilasin: Kaunis kakku, jonka aidot maut maistuivat kaikille, isoille ja pienille juhlijoille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Liisa Salonen
Meidän 3v. pojan synttäreille tehtiin Ryhmä Hau kakku. Kakku oli niin kivan näköinen ja niin hyvän makuinen. Vahva suositus!
⭐⭐⭐⭐⭐
Erika Lehmussaari
Tilasin pääsiäisen kahvipöytään pähkinäisen sitruunamarenkikakun. Vieraat ylistivät ja minä myös, annettiin arvosana 10+👍Kiitos Inna♥️
⭐⭐⭐⭐⭐
Eeva Heurlin
Todella herkullista, asiakkaan toiveet ja vieraiden allergiat huomioitu, lämmin,täsmällinen ja ystävällinen ammattilainen.
⭐⭐⭐⭐⭐
Anni Nikki
Aivan ihana kakku ja upea leipuri! Kakku oli kaunis ja maistuva. Parasta oli tietysti, että 5 -vuotias sai toivomansa ninjago kakun!
⭐⭐⭐⭐⭐
Inkeri A