Jouluherkut helpommalla

Moneen makuun ja monen sukupolven kestosuosikit Kakkuvelhottarelta jouluksi.

Kinuski-karpalokakku

Kinuski-karpalokakku, jossa marjat ovat lähiruokana Sauvosta. Mehevän kakkupohjan mukana itsevalmistettua karpalohilloa ja kinuskivaahtoa. Kysy myös maidottomana. 10 henkilön kakku 60€.

Glögi-glazekakku

Kimaltava Glöki-glazekakku on modernimmalla twistillä rakennettu tuote, jossa ihanasti piparkakut ja glökimoussekerrokset vuorottelevat. Onnistuu myös gluteiiniystävällisenä. 10 henkilön kakku 55€.

Rommilla maustetut perunaleivokset

Aidolla rommilla maustetut suklaiset perunaleivokset ovat klassikko monien vuosikymmenien takaa ja saa monet innostumaan. Saatavilla myös gluteiiniystävällisenä. 6 kappaletta 100g leivoksia yhteishintaan 15€.

Vaalea joululimppu

Kakkuvelhottaren vaalea joululimppu saa koristeekseen murotaikinasta valmistettuja tähtösiä. Käsityötä alusta loppuun. 500g limppu koristeellisesti paketoituna 4€.

Muut jouluherkut

Kysy myös muita sukunne perinteitä mukailevia tuotteita ja sesonkituotteita jouluseurueenne ryhmäkoon mukaan. Leivokset, isommat kakut ja suolaiset antimet jouluksi kannattaa tilata ajoissa.

Tutustu myös Kakkuvelhottaren muihin tuotteisiin

Asiakkailta saamiani arvosteluja

Google-arvostelut: 5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐
Superhyvää kakku ja niin kaunis. Inna on taitava ja luova kondiittori. Suosittelen hänen maukkaita kakkuja kaikille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Anastassia Ali-Keski
Hyvää palvelua, toiveet täyttyivät ja sain juuri sen, mitä tilasin: Kaunis kakku, jonka aidot maut maistuivat kaikille, isoille ja pienille juhlijoille!
⭐⭐⭐⭐⭐
Liisa Salonen
Meidän 3v. pojan synttäreille tehtiin Ryhmä Hau kakku. Kakku oli niin kivan näköinen ja niin hyvän makuinen. Vahva suositus!
⭐⭐⭐⭐⭐
Erika Lehmussaari
Tilasin pääsiäisen kahvipöytään pähkinäisen sitruunamarenkikakun. Vieraat ylistivät ja minä myös, annettiin arvosana 10+👍Kiitos Inna♥️
⭐⭐⭐⭐⭐
Eeva Heurlin
Todella herkullista, asiakkaan toiveet ja vieraiden allergiat huomioitu, lämmin,täsmällinen ja ystävällinen ammattilainen.
⭐⭐⭐⭐⭐
Anni Nikki
Aivan ihana kakku ja upea leipuri! Kakku oli kaunis ja maistuva. Parasta oli tietysti, että 5 -vuotias sai toivomansa ninjago kakun!
⭐⭐⭐⭐⭐
Inkeri A